Összetett takarmány szállítás

Összetett takarmány szállítás

A Nijhof-Wassink az Ön európai partnere az összetett takarmányok forgalmazásában. Sz alapanyagok és adalékanyagok ömlesztett áruként történő szállítását biztosítjuk takarmány, azaz proteinek, tejpor, tejsavópor és vitaminok előállításához. Egyúttal ömlesztett takarmány termékeket és műtrágyát is szállítunk a gyártótól a gazdálkodóhoz. A Nijhof-Wassink a teljes szállítási láncban intézi a takarmány és a trágya szállítását. A célunk: a teljes folyamat optimalizálása a gyártó, a szállítmányozó és a végfelhasználó között. 

Az Ön partnere a 3PL és 4PL szolgáltatások terén

A Nijhof-Wassink bőséges tapasztalattal rendelkezik az összetett takarmányok forgalmazása terén. Az Ön igényének megfelelően, (egészen vagy részben) átvesszük Öntől a takarmány-szállítás tervezését. 

Emellett a szállítást teljes egészében vagy részben is kiszervezheti nekünk, hogy még rugalmasabb szolgáltatást nyújthasson ügyfeleinek. A Nijhof-Wassink gépjárműparkja és szakképzett gépjárművezetői által nyújtott biztonságnak köszönhetően akkor szállíthat, amikor csak ügyfelei kívánják.

Teljes partnerségre törekszünk, amelyben együtt dolgozunk Önnel a folyamatok javításán és a hozzáadott érték biztosításán. Fourth Party Logistics (4PL) szolgáltatóként kívánsága szerint a teljes logisztikai láncot kivesszük az Ön kezéből. 

Maximális szállítási szolgáltatás és hatékony tervezés

Tervezési részlegünk a hét minden napján,napi 19 órát dolgozik. Annak érdekében, hogy gépjárműparkunk maximális bevethetőségét biztosíthassuk, minden gépjármű-kombináció esetén két műszakban dolgozunk, éjszakai rakodó munkatársaink pedig gondoskodnak arról, hogy a gépjárművezetők azonnal útnak indulhassanak. Ily módon akkor szálltunk, amikor az Ön ügyfelei kívánják. Nemzetközi fuvarozóként jól ismerjük a helyi piacokat, így a Nijhof-Wassink egész Európában rendelkezik telephelyekkel, valamint megbízók kiterjedt hálózatával és stratégiai szállítmányozási partnerekkel.  A rugalmasan bevethető gépjárműparkunkkal kombinálva ezzel magas kihasználtságot érünk el, minimális üres állapotban vezetett kilométerekkel. Ily módon a privát fuvarozók esetén is előnyös alternatívát biztosítunk. 

Ezt kínáljuk Önnek erős hálózatunknak köszönhetően:

  • A szállítási költségek optimalizálása
  • Üres kilométerek korlátozott száma
  • A CO2-kibocsátás csökkentése 

Minőség és biztonság az ömlesztett áruk számára

A minőség, a megbízhatóság és a biztonság a legfontosabb a munkavégzésünk során. GMP+ B1 (be- és átrakodás) és B4 (szállítmányozás) tanúsítványokkal rendelkezünk. Gépjárművezetőink szakértők a takarmányok és adalékanyagok berakodása, szállítása és kirakodása terén.

A Nijhof-Wassink gépjárművezetői értenek a mezőgazdasághoz. Az adott régióból származnak, ismerik az Ön ügyfelét, és ők a „névjegykártyák” - Önöknek és nekünk is. A legjobb eszközökkel rendelkeznek: modern siló-utánfutókkal és speciálisan kifejlesztett, többrekeszes pótkocsikkal, amelyekben 6-12 féle különböző termék is szállítható. Ennek köszönhetően a megbeszéltek szerint eljuttatjuk az Ön alapanyagait, takarmányát és trágyáját a rendeltetési helyre: a megfelelő mennyiségben, a kellő időben és a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelően. 

A Nijhof-Wassink az élen jár a biztonság terén. Szigorú Behaviour Based Safety (BBS) protokoll szerint dolgozunk. Ez többek között azt jelenti, hogy gépjárművezetőinket aktívan kiképeztük arra, hogy jelezzék a gyártóhelyeken és a gazdaságokban észlelt kockázatos helyzeteket. 

Támogatás a tárolás, kezelés és tervezés terén

A Nijhof-Wassink különféle alapanyag- és adalék-tárolási és -kezelési lehetőségeket kínál az összetett takarmány-gyártás számára. Hollandiai silóparkunkban biztonságos, száraz helyen tudjuk tárolni a ránk bízott ömlesztett árukat. 

SilFit: hatékony készletgazdálkodás

A 100%-ban a Nijhof-Wassink leányvállalataként működő SilFit céggel közösen innovatív készletgazdálkodási és útvonaltervező rendszert fejlesztettünk ki az ömlesztett áruk silókban történő készletellenőrzése céljából. A teljesen automatizált silótartalom-mérő rendszernek köszönhetően valós időben követhetjük a különböző tárolóhelyek készletállományát, és a gyártást hatékonyabban állíthatja be a tényleges igényekhez. A SilFit segítségével az összetett takarmány piacon jelentős mértékben csökkentjük az üres kilométereket és a sürgősségi megrendeléseket.

Szállításkezelő rendszer

A Szállításkezelő rendszerünkkel (TMS) valós idejű információkkal látjuk el a tervezőket, ügyfeleket és a mezőgazdasági vállalkozókat.  A megosztott adatok közé tartozik többek között a rendelés állapota, a várható érkezési idő (ETA), valamint a teherautó aktuális helyzete. A TMS majdnem az összes meglévő tervezési és rendelési rendszerhez hozzákapcsolható, valamint a Nijhof-Wassink LIVE innovációs koncepció részét képezi. 

 

Trágyaszállító Portál

 

A Trágyaszállító Portál egy átfogó felület a műtrágya szállításának tervezése és végrehajtása céljából. Tavasszal az agrárágazat szereplői nagy mennyiségű (mű)trágyát vásárolnak fel. Ebben a csúcsidőszakban igen sok szállítási tevékenységet végzünk, ami az ellátási lánc valamennyi szereplőjére nagy terhet ró. A Nijhof-Wassink Trágyaszállító Portál átfogó megoldást biztosít annak érdekében, hogy ezeket a mindig sürgős műveleteket minél tökéletesebben hajthassuk végre. Az ügyfelek rendelési egy interfészen keresztül érkeznek be, majd a Nijhof-Wassink kikalkulálja a logikus módon szervezett, jól kombinálható fuvarokat.  Az összeállított fuvarokat egy „zárt” piactéren helyezik el, ahonnan az előre kiválasztott fuvarozók, köztük maga a Nijhof-Wassink is, kiválaszthatja a fuvarokat. A Nijhof-Wassink az ügyféllel egyeztetve határozhatja meg, hogy melyik fuvar melyik fuvarozó(k)hoz áll rendelkezésre. Az ETA-kra vonatkozó aktuális információk automatikusan módosításra kerülnek, és megosztják őket az ügyféllel. A szállítási garanciákkal kapcsolatos megállapodások esetén a Nijhof-Wassink vállalja a felelősséget. A Trágyaszállító Portál a Nijhof-Wassink LIVE innovációs koncepció legutóbbi bővítése.

Fári János
Fiókvezető, Magyarország

Az Agrifirm fokozza együttműködését a Nijhof-Wassink vállalattal

A logisztikai szolgáltatások optimalizálása Hollandiában és Belgiumban

Czytaj dalej

Az ünneplés után jön a java

Csapatunk mindig euforikus örömujjongásban tör ki, amikor megtudjuk, hogy egy újabb ügyfél szállítmányozója lehetünk. Gyakran hónapok, vagy akár még több idő telik el, amíg egyáltalán lehetőségünk nyílik az ajánlattételre. Fantasztikus élmény, amikor megtudjuk, hogy valóban elkezdhetünk dolgozni egy új ügyfélnek.

Történetem olvasása

A nemzetközi almák és körték kihívása

Bárhová megyek Európában, az ár gyakran döntő tényező az ügyfél számára. A különböző szállítmányozó vállalatok árait azonban nem lehet mindig jól összehasonlítani.

Történetem olvasása

A Nijhof-Wassink felvásárolja az Ecotrans vállalatot

Közös jövőjét tervezi a vordeni székhelyű Ecotrans és a Nijhof-Wassink szállítmányozó cég. Hamarosan az Ecotrans valamennyi tevékenysége, telephelye és munkatársa a Nijhof-Wassink Csoport részét fogja képezni. A tervezett átvételhez többek között még a Fogyasztóvédelmi és piacfelügyeleti hatóság (ACM) jóváhagyása szükséges.

Czytaj dalej

Tehermentesítés, összpontosítás és úttörő munka

A teljes ellátási láncban vezet logisztikai szolgáltatók vagyunk, és ez sok mindenben megkülönböztet minket másoktól. Az erőnk abban rejlik, hogy az ügyfélnek nem csak azt adjuk meg, amit kért tőlünk, hanem főleg azt, amire szüksége van, ezáltal pedig nő a hatékonyság.

Történetem olvasása

Tehermentesítés A-tól Z-ig

Gyorsaság, kapacitás és rugalmasság: ezek olyan dolgok, amelyekben megegyezik az ügyfelünk: a Trouw Nutrition valamint vállalataink: a Nijhof-Wassink és a SilFit álláspontja. Partnerségünk keretében teljes megoldást kínálunk, így az alapanyagok és termékek ide- és elszállítása a lehető leghatékonyabb módon történik, a Trouw Nutrition vállalat pedig az alaptevékenységére koncentrálhat.

Történetem olvasása

Feeding the future

„Célunk a beszállítóinkkal és vevőinkkel közösen a magasabb színvonalú élelmiszer-biztonsági és állategészségügyi normák elérése. Ezzel teljesíthetjük küldetésünket: „feeding the future”, azaz tápláljuk a jövőt.” magyarázza Geert de Meulemeester logisztikai menedzser Trouw Nutrition, a genti telephely koordinátora.

Czytaj dalej

Nijhof-Wassink KFT és az Agrifirm Magyarországon egyesíti erőit

A Nijhof-Wassink Hungary KFT a közelmúltban kezdte meg az együttműködését a magyarországi takarmánytermelés egyik kiemelkedő szereplőjével, az Agrifirmmel. Három Agrifirm takarmányelőállító telephelyről (Kaba, Környe és Győr) a Nijhof-Wassink Hungary Kft. fogja szállítani a takarmányt Magyarországon belül valamint néhány határon túli Szlovák, Román és Szerb telephelyekre.

Czytaj dalej

A baromfi szeretete

A De Hoop vállalat a baromfira specializálódott, kizárólag baromfitakarmányt állít elő, valamint Hollandiában az első és egyetlen baromfira szakosodott takarmány gyártó. A De Hoop alapelvei: tudás, szakértelem és karakter.

Czytaj dalej

Triferto: a talajból az életbe

A Triferto mezőgazdasági, földművelési és kertészet célú műtrágyák nagykereskedőjeként az Északnyugat-Európában betakarított termés jelentős részének alapját képezi.

Czytaj dalej

Összekapcsolva Magyarországon

A magyarországi Nijhof-Wassinknál számos gyártó összetett takarmány-termékeit szállítjuk a magyar gyárakból a magyar gazdaságokhoz. A környező országok esetében, így Romániában, Ausztriában, Szlovákiában, Horvátországban és Csehországban is szállítunk összetett takarmányt.

Történetem olvasása

A legjobb megoldás nem mindig hullik az ölünkbe

Mit tehet az ember, ha az egyik legnagyobb belga takarmánytermelő vállalat egyszer csak arra kér, hogy segíts neki megvalósítani a terveit?

Történetem olvasása

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.