A Nijhof-Wassinkról

Your ambition, our drive

A Nijhof-Wassink a közúti, vasúti és vízi ömlesztettáru-szállítás szakértője. Az összes módozatot, valamint a Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Lengyelországban és Magyarországon található stratégiai telephelyeinket felhasználva a legoptimálisabb logisztikai megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek. A Nijhof-Wassink a szállítmányozás mellett a raktározás, tárolás és tartálytisztítás terén is aktív.

Logisztikai szolgáltató küldetéstudattal

A Nijhof-Wassink nemzetközi logisztikai szolgáltatóként a száraz és folyékony ömlesztett áruknak a vegyipari és a takarmányipari gyártók és beszállítók megbízásából történő szállításával foglalkozik. A Nijhof-Wassink intermodális közúti, vízi és vasúti fuvarozást végez. A főként saját tulajdonú erőforrásokat felhasználva, a hosszú távú partnerségek kialakításával, valamint a fenntarthatóság, az innováció és a jó munkáltatói szerep szem előtt tartásával a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat valósítjuk meg megbízóink számára.

Freddy Nijhof
A Nijhof-Wassink célja a hatékony és innovatív logisztika. A stratégiai elhelyezkedésű európai telephelyeinkről minden szükséges logisztikai szolgáltatást biztosítani tudunk ügyfeleink számára. Mindenekelőtt az a célunk, hogy a legjobb üzleti partner legyünk ügyfeleink szemében. Your ambition, our drive!

Freddy Nijhof
elnök

A Nijhof-Wassink fő értékei

Ezek a kiindulási pontok

A Nijhof-Wassink vállalatnál arra törekszünk, hogy minden nap a legjobbak legyünk a hivatásunkban. Segítünk ügyfeleinknek és saját munkatársainknak megerősíteni az ambícióikat. Ennek érdekében öt fő érték alapján dolgozunk, amelyek alapul szolgálnak ahhoz, hogy szolgáltatóként és munkáltatóként kik vagyunk és hogyan viszünk véghez pozitív változást.

Bővebben

Állások

A NIJHOF-WASSINKNÁL AZ EMBEREK SZÁMÍTANAK

Minden szervezet annyira jó, amennyire a benne dolgozó emberek. A Nijhof-Wassink esetében ők az üzlet hajtóereje, ők biztosítják az elégedett ügyfeleket és a folyamatosságot. Keményen dolgoznak együtt és egymásért. A kötelezettségeik elismerése messze túlmegy az anyagi síkon. Fontosnak tartjuk, hogy befektessünk az embereink számára továbbfejlesztésekbe, képzésekbe. Itt az alkalmazottak még mindig úriemberként viselkednek egymással.

Bővebben

People, Planet, Profit

Ez egy olyan fenntartható munkamódszer, amely az ember és a környezet számára egyaránt előnyös: ez a Nijhof-Wassink célja. Munkamódszerünk során egyensúlyt teremtünk a „3P” között, amelyek a következők: People, Planet és Profit.

Biztonság és minőség

A Nijhof-Wassink mindig az ember és a környezet érdekeit tartja szem előtt napi tevékenységei során. Ez proaktív megközelítést jelent a minőség, egészség, biztonság, védelem és fenntarthatóság terén. Az a szigorú standard, amelyet megbízóink a termékeik szállítása során elvárnak, a Nijhof-Wassinknál az általánosan elfogadott norma.

Innováció

Aki előre akar lépni a szállítmányozás világában, annak gondoskodnia kell a folyamatos megújulásról. Ezért mi a Nijhof-Wassinknál kiemelten foglalkozunk az innovációval a biztonság, az eszközök, az oktatás és az informatikai rendszerek terén. Ily módon optimális teljesítményt biztosíthatunk.

A Nijhof-Wassink Group

Több mint ötven éve otthon a szállítás és a logisztika terén

A Nijhof-Wassink Group egy immár több mint 50 éve fennálló, nemzetközi szinten működő családi vállalkozás. E hosszú időszakban sok minden történt: olyan szervezetté váltunk, amely ez idő alatt, a vállalataival közösen elfoglalhatta méltó helyét a logisztika világában. Számos ügyféllel alakíthattunk ki kapcsolatot. Emellett több mint 1.750 munkatárssal is rendelkezünk, akik szintén nagyon értékesek a Nijhof-Wassink Group számára. Nem csak most, hanem a távoli jövőben is. Így volt ez a 1967-ben történt alapításkor, és így működik még ma is.

Bővebben

Történet

1967 óta úton

A Nijhof-Wassink története Wierdenben (Overijssel) kezdődött. A múlt század hatvanasa éveiben Harman Nijhof és Evert Wassink egymástól függetlenül, saját fuvarozó céget üzemeltettek. 1967. január 1-én úgy döntöttek, hogy egyesítik erőiket. Az alábbiakban megtekintheti a Nijhof-Wassink Csoport idővonalát, amely tartalmazza a Nijhof-Wassink szállítmányozó vállalat, valamint a Volvo és Renault Truck forgalmazó Nijwa életének történelmi pillanatait.

Bővebben

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.