People, Planet, Profit

Ez egy olyan fenntartható munkamódszer, amely az ember és a környezet számára egyaránt előnyös: ez a Nijhof-Wassink célja. Munkamódszerünk során egyensúlyt teremtünk a „3P” között, amelyek a következők: People, Planet és Profit.

PEOPLE

Mi a Nijhof-Wassinknál egymásnak vetett vállakkal dolgozunk: együtt biztosítjuk, hogy ügyfeleink a lehető legjobb szolgáltatásokat kapják. Vállalatunk közvetlen munkalehetőséget biztosít 850 munkatárs számára, sőt: egyéb vállalati tevékenységeinkkel együtt több mint 1.400 munkavállalónk számára. Munkatársaink és családtagjaik nagy értéket képviselnek számunkra. Hiszen vállalatunk minősége munkatársaink teljesítményén múlik. Munkatársaink számára rengeteg lehetőséget biztosítunk a további fejlődésre és arra, hogy együtt gyarapodjanak a vállalattal. A munka nem csak azért fontos, hogy pénzt keressenek vele, hanem azért is, hogy fontosak legyenek, és részt vegyenek a társadalom életében. Ez leginkább azokra vonatkozik, akik elkerülik a munkaerőpiacon való megjelenést. A Nijhof-Wassink esélyt kínál számukra.

Kiváló vállalatként kellemes és biztonságos munkakörnyezetet kell biztosítanunk munkavállalóink számára. A Nijhof-Wassink elkötelezett a munkatársai és a munkakörnyezet egészsége és biztonsága iránt. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy gépjárművezetőink biztonságosan térhessenek haza otthonukba. Így saját Veszélyes Áru Tanácsadóval rendelkezünk (Dangerous Goods Safety Advisor - DGSA). A váratlan események megelőzése érdekében 7 életmentő szabályt tartunk be, amelyek a legnagyobb biztonsági kockázatokra irányulnak. A Nijhof-Wassink valamennyi munkavállalójának be kell tartania ezeket a szabályokat. A Nijhof-Wassink a gépjárművezetők biztonsági tudatosságának növelése érdekében saját BBS-trénerekkel dolgozik. A Behaviour Based Safety program segítségével a trénerek tudatosítják gépjárművezetőinkben azt, hogy magatartásuk befolyásolja a gépjármű teljesítményét és a biztonságot.

 

PLANET

A Nijhof-Wassink mindig az ember és a környezet érdekeit tartja szem előtt napi tevékenységei során. A Nijhof-Wassink számára a bolygónkról való gondoskodás a jó gazdálkodást jelenti, tiszteletben tartva az embereket, az állatokat és a környezetet. A „Responsible Care” elve szerint végezzük munkánkat. E globális kezdeményezés középpontjában a teljesítmény folyamatos javulása áll a biztonság, az egészség és a környezetvédelem terén. A munkafolyamatokat úgy alakítottuk ki, hogy a környezetet minél kisebb mértékben terheljük, optimális biztonságot garantáljunk, valamint minél kevésbé ártsunk munkatársainknak és a környezetünknek.

Mi a Nijhof-Wassinknál folyamatosan eszközeink fejlesztésén és tesztelésén, valamint a gépjárművezetőink képzésén dolgozunk, a CO²-kibocsátás visszaszorítása érdekében. Flottánkat rendszeresen karban tartjuk, azaz a megfelelő gumikkal, a megfelelő keréknyomással, és megfelelően beállított kerekekkel és tengelyekkel közlekedünk. Ezzel üzemanyagot takarítunk meg, és csökkentjük a CO2-kibocsátást.

Fenntarthatósági céljaink

PROFIT

A Nijhof-Wassink központi szerepet vállal a közösségben. A beszállítóink helyi cégek. Ezzel támogatjuk a helyi gazdaságot, és növeljük beépülésünket a társadalomba a telephelyeinken és azok környezetében. Fontosnak találjuk azt is, hogy minden formában figyeljünk embertársainkra és támogassuk őket, Hollandiában és határainkon túl egyaránt. Több alapítványon keresztül nyújtunk pénzügyi segítséget. Az Over@Leven (Túlélés) alapítvány például rákos emberek számára biztosít tanácsadást és támogatást. Számos sportklub, illetve sport- és kulturális esemény számára is nyújtunk támogatást A Nijhof-Wassink tárgyi és pénzügyi segítséget is nyújt egy árvaházban és egy lengyelországi kórházban.

Biztonság és minőség

A Nijhof-Wassink mindig az ember és a környezet érdekeit tartja szem előtt napi tevékenységei során. Ez proaktív megközelítést jelent a minőség, egészség, biztonság, védelem és fenntarthatóság terén. Az a szigorú standard, amelyet megbízóink a termékeik szállítása során elvárnak, a Nijhof-Wassinknál az általánosan elfogadott norma.

Innováció

Aki előre akar lépni a szállítmányozás világában, annak gondoskodnia kell a folyamatos megújulásról. Ezért mi a Nijhof-Wassinknál kiemelten foglalkozunk az innovációval a biztonság, az eszközök, az oktatás és az informatikai rendszerek terén. Ily módon optimális teljesítményt biztosíthatunk.

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.