A Nijhof-Wassink Group

Több mint ötven éve otthon a szállítás és a logisztika terén

A Nijhof-Wassink Group egy immár több mint 50 éve fennálló, nemzetközi szinten működő családi vállalkozás. E hosszú időszakban sok minden történt: olyan szervezetté váltunk, amely ez idő alatt, a vállalataival közösen elfoglalhatta méltó helyét a logisztika világában. Számos ügyféllel alakíthattunk ki kapcsolatot. Emellett több mint 1.750 munkatárssal is rendelkezünk, akik szintén nagyon értékesek a Nijhof-Wassink Group számára. Nem csak most, hanem a távoli jövőben is. Így volt ez a 1967-ben történt alapításkor, és így működik még ma is.

Úton a Nijhof-Wassink Group

Mi mindannyian büszkék vagyunk erre a hatalmas nemzetközi vállalatra. Munkatársainknak, partnereinknek és ügyfeleinknek köszönhetően sok mindent elértünk. Kíváncsi vagy? Nézze meg az alábbi filmet.

 

 

A Nijhof-Wassink Group vállalatai

Nijhof-Wassink

 • Ömlesztett áru raktározásával foglalkozó nemzetközi logisztikai vállalat Európában
 • Telephelyek itt: Rijssen, Coevorden (Hollandia), Antwerpen (Belgium), Hörstel (Németország), Székesfehérvar (Magyarország) és Kutno (Lengyelország)
 • Részlegek: Vegyipari Logisztika és Takarmány Logisztika

 

Nijwa Csoport

 • Volvo tehergépkocsik és Renault vállalati járművek hivatalos kereskedője Hollandiában.
 • 7 telephely: Rijssen, Zwolle, Beilen, Groningen, Veendam, Veenoord és Hengelo.
 • A Nijwa Csoport az új és használt teherautók és haszongépjárművek értékesítése mellett teljes körű értékesítés utáni szolgáltatásokat is kínál, beleértve a karbantartást, az ellenőrzéseket és a bérbeadást.

www.nijwa.nl

 

Nijwa Trucks

 • Minden fajta márkájú teherautók, haszongépjárművek és pótkocsik karbantartására és javítására irányuló átfogó szolgáltatások.
 • Telephely Drachtenben (Frízföld), Hollandia.

www.nijwatrucks.nl

 

Nijhof-Wassink Lengyelország

 • Volvo tehergépkocsik és Renault tehergépkocsik hivatalos kereskedője Lengyelországban.
 • 5 Volvo Trucks telephely: Kutno, Tarnowo Podgórne, Rzgów, Nowa Wieś Wielka és Karski.
 • 2 Renault Trucks telephely Tarnowo Podgórneben és Nowa Wieś Wielkában.
 • A Nijhof-Wassink az új és használt teherautók és haszongépjárművek értékesítése mellett teljes körű értékesítés utáni szolgáltatásokat is kínál, beleértve a karbantartást, az ellenőrzéseket és a lízingelést.

www.nijhof-wassink.com.pl/

 

SilFit - Tervezés és mérés

A SilFit az ügyfelek logisztikai folyamatainak optimalizálásával foglalkozik. A Silfit a Rijssenben található központi tervezőirodából látja el az útvonal- és fuvartervezési feladatokat. A SilFit emellett egy siló tartalommérő rendszert is kifejlesztett. Az eladó által kezelt leltározó (VMI) rendszerrel távolról kezelhető a silókban készletezett ömlesztett áru.

www.silfit.com

 

Wemmers Tanktransport

A Wemmers Tanktranport folyékony élelmiszerek szállítására specializálódott. Hollandiából, Belgiumból, Ausztriából és Németországból az európai élelmiszeripar felé hajtunk.

www.wemmers.nl/en

 

 

A Nijhof-Wassink Group igazgatótanácsa és elnöksége

A Nijhof-Wassink Group igazgatótanácsi és elnökségi tagjainak a vérében van a szállítmányozás és a logisztika. Nekik is köszönhető, hogy a szervezet még ma is érezhetően családi vállakozás, még akkor is, ha már több mint ezer munkatársat foglalkoztat.

 
 
 
Erik Schiphorst
Erik Schiphorst
vezérigazgató
Gert-Jan Meijerink
Gert-Jan Meijerink
pénzügyi igazgató
Freddy Nijhof
Freddy Nijhof
elnök
Jogé Nijhof
Jogé Nijhof
biztos

50 YEARS ON THE MOVE

A Nijhof-Wassink Group immár több mint 50 éve létezik. Ezt a jubileumot '50 years on the move' című magazinunk speciális kiadásával ünnepeljük meg.

Magazin megtekintése

People, Planet, Profit

Ez egy olyan fenntartható munkamódszer, amely az ember és a környezet számára egyaránt előnyös: ez a Nijhof-Wassink célja. Munkamódszerünk során egyensúlyt teremtünk a „3P” között, amelyek a következők: People, Planet és Profit.

Biztonság és minőség

A Nijhof-Wassink mindig az ember és a környezet érdekeit tartja szem előtt napi tevékenységei során. Ez proaktív megközelítést jelent a minőség, egészség, biztonság, védelem és fenntarthatóság terén. Az a szigorú standard, amelyet megbízóink a termékeik szállítása során elvárnak, a Nijhof-Wassinknál az általánosan elfogadott norma.

Innováció

Aki előre akar lépni a szállítmányozás világában, annak gondoskodnia kell a folyamatos megújulásról. Ezért mi a Nijhof-Wassinknál kiemelten foglalkozunk az innovációval a biztonság, az eszközök, az oktatás és az informatikai rendszerek terén. Ily módon optimális teljesítményt biztosíthatunk.

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.