Innováció

Aki előre akar lépni a szállítmányozás világában, annak gondoskodnia kell a folyamatos megújulásról. Ezért mi a Nijhof-Wassinknál kiemelten foglalkozunk az innovációval a biztonság, az eszközök, az oktatás és az informatikai rendszerek terén. Ily módon optimális teljesítményt biztosíthatunk.

A szállítóeszközök módosításai

A javításra irányuló törekvésünk az eszközöknél kezdődik, amelyekkel napi rendszerességgel dolgozunk. A Nijhof-Wassink saját flottája fiatal Volvo-tehergépkocsikból áll, amelyek a biztonságos és hatékony vezetés érdekében a legkorszerűbb innovációkkal van felszerelve. Valamennyi teherautó fel van szerelve szkennerrel, hogy a fuvarlevelek közvetlenül, digitális úton rendelkezésre álljanak.

A tetőspojlerek és az oldalsó sárvédők vizsgálata a tartálykocsikon jelentős üzemanyag-megtakarítást eredményeztek. Emellett pótkocsi gyártókkal és karosszériaépítőkkel dolgozunk együtt az olyan fejlesztéseken, amelyek javítják szállítás hatékonyságát, minőségét és biztonságát. ily módon, többek között a holland ömlesztett áruszállító specialista céggel, a Welgroval közösen kifejlesztettünk egy ömlesztett árut szállító pótkocsit, amellyel kombinálható a nyersanyagok beszállítása és a késztermék elszállítása. Így a Nijhof-Wassink folyamatosan figyeli a vontató- és vontatott eszközöket, a fejlesztéseket keresve.

Logisztikai innovációk a Nijhof-Wassink LIVE segítségével

A Nijhof-Wassinknál folyamatosan dolgozunk az innovációkon. Ezt többféle módon tesszük, de minden a Nijhof-Wassink LIVE közös nevezője alatt. Az összekapcsolhatóság témakörének a Nijhof-Wassinknál nagyfokú figyelmet szentelünk. A Nijhof-Wassink LIVE-nál egyebek mellett az emberek és informatikai rendszerek, valamint az egyes rendszerek közötti korlátlan adatcserén dolgozunk. Az intelligens digitalizálással javítjuk az információáramlást, meggyorsítjuk és hatékonyabbá tesszük a folyamatokat, valamint lecsökkentjük az időigényes levelezés és telefon forgalom mértékét.

A bármely pillanatban és bármilyen helyszínen történő összekapcsolhatóság maximális termelékenységet és nagyobb szállítási teljesítményt eredményez. A meglévő rendszerek (pl. ERP) LIVE-felületeinkkel történő összekötésével Ön is profitálhat az optimális összekapcsolhatóság előnyeiből.

Az alábbiakban néhány példát mutatunk be a LIVE-felületekről:

SilFit Vendor Managed Inventory (VMI)

A 100%-ban a Nijhof-Wassink leányvállalataként működő SilFit céggel közösen teljesen automatizált silótartalom-mérő rendszert fejlesztettünk ki az ömlesztett áruk silókban történő készletellenőrzése céljából. Ennek köszönhetően valós időben követhetjük a különböző tárolóhelyek készletállományát, és a gyártást hatékonyabban állíthatja be a tényleges igényekhez. A SilFit bizonyította szolgáltatásait: a segítségével az összetett takarmány piacon 13 illetve 36%-ra csökkentjük az üres kilométereket és a sürgősségi megrendeléseket.

További információk a SilFitről

Szállításkezelő rendszer (TMS)

Az új szállításkezelő rendszerünkkel (Transport Management System, TMS) ténylegesen valós időben, azaz LIVE módon tervezhetünk! Az Ön informatikai rendszerének a mi rendszerünkhöz történő csatlakoztatásával Ön közvetlenül ráláthat a megrendelés és a szállítás állapotára. A TMS kiszámítja a várható utazási időt. Ha a berakodás a tervezettnél tovább tart, vagy ha a gépjárművezető dugóba kerül, akkor ez a GPS-kapcsolattal megállapítható, és automatikusan módosul az ütemezés. Közöljük a várható rakodási időket, ami extra szolgáltatásnak számít, az Ön ügyfelei számára is.

Bővebben


 

Trágyaszállító Portál (MTP)

A Trágyaszállító Portál egy átfogó felület a trágya szállításának tervezése és végrehajtása céljából. Az ügyfelek megrendelései egy interfészen keresztül érkeznek be. A tervezők a megrendeléseket logikus fuvarokká alakítják. Az előre kiválasztott fuvarozók, köztük maga a Nijhof-Wassink is, ezután kiválaszthatja az összeállított fuvarokat. A Nijhof-Wassink az ügyféllel egyeztetve határozhatja meg, hogy melyik fuvar melyik fuvarozó(k)hoz áll rendelkezésre. A szállítási garanciákról, továbbá a teljes adminisztratív lebonyolításról és a számlázásról a Nijhof-Wassink gondoskodik. Folyamatosan naprakészek vagyunk a szállítás tervezése és kivitelezése terén: automatikusan módosítjuk és megosztjuk az ügyféllel az ETA-kra vonatkozó aktuális információkat. Röviden: valós idejű tájékoztatás.

Bővebben


Elérhetőségünk:  Mark Burgman
Mark Burgman | Üzleti fejlődésért felelős vezető

People, Planet, Profit

Ez egy olyan fenntartható munkamódszer, amely az ember és a környezet számára egyaránt előnyös: ez a Nijhof-Wassink célja. Munkamódszerünk során egyensúlyt teremtünk a „3P” között, amelyek a következők: People, Planet és Profit.

Biztonság és minőség

A Nijhof-Wassink mindig az ember és a környezet érdekeit tartja szem előtt napi tevékenységei során. Ez proaktív megközelítést jelent a minőség, egészség, biztonság, védelem és fenntarthatóság terén. Az a szigorú standard, amelyet megbízóink a termékeik szállítása során elvárnak, a Nijhof-Wassinknál az általánosan elfogadott norma.

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.