Raktározás Hollandiában

Our drive for storage and warehousing

A Nijhof-Wassink széles körű lehetőségeket kínál a csomagolt és ömlesztett áru raktározására, átrakodására és tárolására vonatkozóan. A Hollandiában található logisztikai központjainkban összesen mintegy 17.000 m2 raktárfelület, 20.000 m2 külső tároló és 24.500 m3 silókapacitás áll rendelkezésre ADR- és nem-ADR-áruk tárolására és kezelésére. 

Tárolás és kezelés Hollandiában

A Rijssenben és Coevordenben található modern raktárainkban és silóparkjainkban az Ön áruit biztonságos módon, az Ön által előírt feltételek betartása mellett tároljuk. Száraz és folyékony, csomagolt és ömlesztett áru tárolását és kezelését kínáljuk a vegyipar számára. 

Siló tároló és raktár, Coevorden/Rijssen

  • Független tri-modális terminál
  • Vasúti terminál kapcsolattal Rotterdam, Németország és Skandinávia irányába
  • Silókapacitás (24.500 m3), raktárfelület (17.000 m2) és külső tároló (20.000 m2) Feed, Food & Chemicals számára, ADR- és nem-ADR-árukhoz is
  • Logisztika hozzáadott értékkel és
    • vámraktárral (AEO-tanúsítvánnyal)
    • áruömlesztés és csomagolás 
  • SQAS/EFTCO tartálytisztító állomás fűtőlétesítményekkel
  • Stratégiai elosztó pont Közép- és Északkelet Hollandia, valamint Németország számára

Raktárlétesítmények

Újracsomagolás és áruömlesztés

Mindegy, hogy az áru milyen mennyiségben vagy csomagolási egységben érkezik: raktárainkban a tárolás vagy szállítás céljából átcsomagoljuk őket a kívánt csomagolási egységbe. 

Konténerparkunkban tartályokban lévő folyadékokat edényekbe vagy IBC tartályokba szivattyúzzuk át. A folyadékokat modern fűtőberendezésekkel tartjuk a megfelelő hőmérsékleten, vagy állítjuk a megfelelő hőmérsékletre.

ADR-tároló

A Nijhof-Wassink coevordeni raktárában a csomagolt veszélyes anyagok tárolására vonatkozó PGS-15 irányelvek szerint dolgozunk. Az alábbi ADR-osztályokba tartozó anyagok tárolásához rendelkezünk tanúsítvánnyal:

3 - Gyúlékony folyadékok
4 - Gyúlékony szilárd anyagok
6 - Mérgező és fertőző anyagok
8 - Maró anyagok
9 - Különféle veszélyes anyagok

Az áru védelme érdekében az ADR-tárolócsarnokokat Európa legmodernebb CO2-tűzoltó berendezésével láttuk el. 

Házon belüli vámhivatal

A Nijhof-Wassink Coevordenben található raktárépülete engedélyezett gazdálkodóként (AEO) vámraktározási szolgáltatást is kínál. Ezáltal jogosultak vagyunk a vámalakiságok elvégzésére, és az Ön áruit az EU-ba érkezésükkor nem kell vámkezelni. Minden vámkezelési folyamatot figyelemmel kísérünk.

EFTCO tartály tisztítás

A telephelyeinken egy EFTCO hitelesített tartálytisztító állomással rendelkezünk, amely alkalmas a száraz ömlesztett áru-szállító utánfutók, valamint siló- és dobozos konténerek számítógéppel vezérelt tisztítására.

Kombinálás szállítással

Helyszíni műveletek

A Nijhof-Wassink a szolgáltatásai kibővítéseként helyszíni műveleteket biztosít a raktározás terén. Munkatársaink a helyszínen, Önnél kezelik és koordinálják a be- és kirakodási tevékenységeket, valamint az áruszállítást a tároló és kezelő létesítményeinkbe.   Ily módon Ön profitálhat a Nijhof-Wassink szervezet szakértelméből és létesítményeiből. A helyszíni műveletek kiadásával Ön ezenkívül személyzeti költségeket is megtakarít, és nem kell aggódnia a minősítések és a biztosítások miatt. Ön a központi feladatokra koncentrálhat anélkül, hogy aggódnia kellene a tárolási kapacitás, a gyártási vagy beszállítási csúcsok miatt.

 

Morssinkhof Rymoplast, a kör bezárul

Mindenki tartott már a kezében olyan terméket, amelyhez a Morssinkhof Rymoplast szállította az alapanyagot, anélkül, hogy tudnánk róla.

Czytaj dalej

Rugalmasság egészen Indiáig

Aki azt gondolja, hogy a tárolási és kezelési műveletek „automata üzemmódban” végrehajthatók, az nagyot téved.

Történetem olvasása

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.