Rugalmasság egészen Indiáig

blog

Aki azt gondolja, hogy a tárolási és kezelési műveletek „automata üzemmódban” végrehajthatók, az nagyot téved. Mindent pontosan és biztonságos módon kell elvégeznünk. Csak így biztosíthatjuk a tárolt termékek minőségét. Ügyfeleink számára bármikor készen állunk arra, hogy a nálunk tárolt alapanyagokkal ellássuk őket a gyártási folyamatok váratlan csúcsidőszakaiban.

Egy ügyfelünk például sürgősségi rendelést kapott egy indiai gyártól. Az észak-hollandiai alapanyag-gyárukból 2.000 tonna PVC-porra volt sürgősen szükségük. Intézkedési tervet állítottunk össze annak érdekében, hogy mindent megfelelően el tudjunk intézni, és átláthatóvá tegyük a tennivalókat: megterveztük a szállítást, kiválasztottuk a csomagolóanyagok, összeállítottuk az elvégzendő tevékenységeket és a költségeket. A tervet egyeztettük az ügyfél gyártási folyamatával, és megbeszéltük a száraz ömlesztett áru (szállítási) részlegünkkel. Így minden tovább folytatódhatott anélkül, hogy a gyártási folyamatot le kellett volna állítani.

A száraz ömlesztett áru részlegen dolgozó munkatársak elhozták a PVC-port, és elhelyezték a coevordeni siló-tároló egységekben. A terméket a silókból big-bagekbe rakodtuk át. A big-bageket tengeri konténerekbe helyeztük, és a rotterdami kikötőbe szállítottuk, hogy onnan hajón folytassák útjukat Indiába. Az áru az ügyfél megelégedésére időben megérkezett Indiába. Ez nagy megelégedéssel töltött el minket, hiszen mindannyian keményen megdolgoztunk a sikerért, és büszkék is vagyunk az eredményre. A nagy munka során szóba sem jöhetett az „automata üzemmód”.

Szerző:  René Guit
René Guit | Warehousing Manager & Tank Cleaning NL

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.