A Nijhof-Wassink fő értékei

Ezek a kiindulási pontok

A Nijhof-Wassink vállalatnál arra törekszünk, hogy minden nap a legjobbak legyünk a hivatásunkban. Segítünk ügyfeleinknek és saját munkatársainknak megerősíteni az ambícióikat. Ennek érdekében öt fő érték alapján dolgozunk, amelyek alapul szolgálnak ahhoz, hogy szolgáltatóként és munkáltatóként kik vagyunk és hogyan viszünk véghez pozitív változást.

Partnerség

Több mint 50 éve törekszünk a legkiválóbb minőségre, arra, hogy vállalatunk minden egyes dolgozójával együttműködésben dolgozzunk, valamint, hogy ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal erős kapcsolatot ápoljunk. Örömmel vitatjuk meg a legjobb megoldásokat.

Kapcsolat

Szilárd alapokon álló, ambiciózus szolgáltató és munkáltató vagyunk, amely megfelelően kiegyensúlyozott üzletmenetet garantál. Azzal, hogy segítünk ügyfeleinknek és munkavállalóinknak megoldani a napi kihívásaikat, éreztetjük velük, hogy hosszú távon számíthatnak ránk, mint megbízható partnerre, illetve munkáltatóra.

Fenntarthatóság

Vállaljuk a biztonság, az egészség, a környezetvédelem és a minőség terén minket megillető felelősséget. Ezen folyamatosan dolgozunk. Az emberekre és a környezetre történő odafigyelés napi munkánk középpontjában áll. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy munkavállalóink minden nap biztonságosan térhessenek haza, valamint, hogy mérsékeljük a szén-dioxid-lábnyomunkat.

Innováció

Mi a holnapon dolgozunk. A piaccal, a technológiákkal és a berendezésekkel kapcsolatos új fejlesztések révén arra ösztönözzük ügyfeleinket és munkavállalóinkat, hogy innovatívan gondolkozzanak, kísérletezzenek és tanuljanak. Olyan innovatív és fenntartható megoldásokat alakítunk ki, amelyek biztosítják, hogy most és a jövőben is hozzáadott értéket kínálhassunk.

Közösség

Munkavállalóink felismerik szolgáltatásaink minőségét. Kihívást jelentő feladatok segítségével arra ösztönözzük munkavállalóinkat, hogy táplálják és erősítsék a hivatásuk iránti szenvedélyüket. Az egymás iránti elismeréssel és tisztelettel, valamint a biztonságos környezetben történő munkavégzéssel lehetőséget kínálunk munkavállalóink számára, hogy ne csak kiválóan teljesítsenek a munkájukban, hanem élvezzék is azt.

People, Planet, Profit

Ez egy olyan fenntartható munkamódszer, amely az ember és a környezet számára egyaránt előnyös: ez a Nijhof-Wassink célja. Munkamódszerünk során egyensúlyt teremtünk a „3P” között, amelyek a következők: People, Planet és Profit.

Biztonság és minőség

A Nijhof-Wassink mindig az ember és a környezet érdekeit tartja szem előtt napi tevékenységei során. Ez proaktív megközelítést jelent a minőség, egészség, biztonság, védelem és fenntarthatóság terén. Az a szigorú standard, amelyet megbízóink a termékeik szállítása során elvárnak, a Nijhof-Wassinknál az általánosan elfogadott norma.

Innováció

Aki előre akar lépni a szállítmányozás világában, annak gondoskodnia kell a folyamatos megújulásról. Ezért mi a Nijhof-Wassinknál kiemelten foglalkozunk az innovációval a biztonság, az eszközök, az oktatás és az informatikai rendszerek terén. Ily módon optimális teljesítményt biztosíthatunk.

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.