Liquid Bulk Logistics

Tonny Wolberink
Commercial Manager Liquid Bulk Logistics
Ajánlat
Tonny Wolberink
Commercial Manager Liquid Bulk Logistics
+31 548 538 000 sales@nijhof-wassink.com Ajánlat

Tartályszállítás

A Nijhof-Wassink elsősorban a folyékony vegyszerek közúti és intermodális szállításának szakértője. ADR- és nem-ADR termékeket is szállítunk. A kiterjedt nemzetközi hálózatnak és az erős helyi jelenlétnek köszönhetően megbízható szállítási partner vagyunk Európában. Ismerje meg Ön is Dry Bulk Logistics ambícióinkat.

Az intermodális szállítás szakértői

A Nijhof-Wassink elosztó pontjai közvetlen kapcsolattal rendelkeznek a vasúton és a vízi utakon. Ezek az intermodális helyszínek Rotterdamban és Coevordenben találhatók, és összeköttetésben állnak az antwerpeni, rotterdami és hamburgi kikötőkkel. Ezen csomópontokon keresztül optimalizáljuk vízi, vasúti vagy közúti szállítási folyamatainkat. 

A megfelelő eszköz a tartályszállításhoz

A Nijhof-Wassink tudja, hogy mi szükséges a folyadékok biztonságos és gyors eljuttatásához A-ból B-be. Ehhez rendelkezünk jól karbantartott, szivattyúval vagy kompresszorral felszerelt teherautókkal, egy- és többrekeszes tartály-pótkocsikkal, valamint különféle típusú és méretű tartálykonténerekkel. A folyadékok szállíthatók fűtőrendszerrel ellátott járművel, pontosan a megfelelő hőmérsékleten. A Coevordenben található lerakatunk (NL77) gőz és glikol alapú fűtőberendezésekkel is fel van szerelve, így az Ön termékeit hosszú ideig tudjuk fűteni vagy melegíteni.

Biztonság veszélyes áruk szállítása során (ADR)

A folyékony vegyszerek szállítása során különös figyelmet kell fordítani a biztonságra. A biztonság szem előtt tartása a vállalati kultúránk elsődleges eleme. Az eszközök kiválasztása során a legszigorúbb biztonsági követelményeket tartjuk be. Így a pótkocsikat és konténereket kivétel nélkül a földről kell kezelni. A gépjárművezetők és a helyszínen lévő operátorok (OSO-k) reprezentatív, ügyfélbarát maximalisták, akik precízen és szigorú eljárásokat követve végzik munkájukat. Képzettek az ADR és a BBS (Viselkedés alapú biztonság) terén, valamint e témákban folyamatosan támogatják őket elkötelezett saját trénereink és mentor járművezetőink. 

Innovatív szállításkezelő rendszer

A modern szállításkezelő rendszernek (TMS) köszönhetően még célirányosabban, hatékonyabban és produktívabban dolgozhatunk. Ez a Nijhof-Wassink LIVE innovatív fejlesztései egyike, amellyel valós idejű kapcsolatot hozhatunk létre az Ön informatikai rendszere és a mi informatikai rendszerünk között. Többek között a rendelési állapot, a be- és kirakodási idők, a jármű helye és a készletállapot megosztása útján Önnel közösen dolgozunk egy valódi digitális ellátási lánc hálózatban. Ön élőben követheti a szállításokat, és mindig értesülhet a dolgok legújabb állásáról.

Tonny Wolberink
Commercial Manager Liquid Bulk Logistics

Jelentős CO2 csökkentés az intermodális szállítással

Az intermodális szállítás fenntartható megoldás. Annak köszönhetően, hogy a Lengyelországba szállítást közút helyett vasúton intézzük, körülbelül 46 százalékkal csökkentjük a CO2-kibocsátást.

Történetem olvasása

Aliancys: amikor „működik a kémia”

Az eredetileg holland Aliancys cég műgyantát fejleszt, gyárt és értékékesít kompozitok előállítása céljából.

Czytaj dalej

Fagyállót vasúton

A telek Lengyelországban általában zordabbak, mint Hollandiában. A nagy mennyiségű hó és a hideg miatt fontos, hogy mindig elegendő ablakmosó folyadék legyen az autóban.

Történetem olvasása

Átfogó intermodális szállítás Lengyelországba

Jelen pillanatban hetente 10 transzfer vonat indul a rotterdami kikötőből különböző lengyelországi konténer terminálok felé.

Történetem olvasása

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.