Liquid Bulk Logistics

Tonny Wolberink
Folyékony Ömlesztett Áru Logisztika Kereskedelmi Igazgató
Ajánlat
Tonny Wolberink
Folyékony Ömlesztett Áru Logisztika Kereskedelmi Igazgató
+31 548 538 000 sales@nijhof-wassink.com Ajánlat

Tartályszállítás

A Nijhof-Wassink elsősorban a folyékony vegyszerek közúti és intermodális szállításának szakértője. ADR- és nem-ADR termékeket is szállítunk. A kiterjedt nemzetközi hálózatnak és az erős helyi jelenlétnek köszönhetően megbízható szállítási partner vagyunk Európában. Ismerje meg Ön is Dry Bulk Logistics ambícióinkat.

Az intermodális szállítás szakértői

A Nijhof-Wassink elosztó pontjai közvetlen kapcsolattal rendelkeznek a vasúton és a vízi utakon. Az intermodális telephelyek helyszínei: Rotterdam, Coevorden és Kutno (Lengyelország), és összeköttetésben állnak az antwerpeni, rotterdami, hamburgi és gdanski-gdyniai kikötőhelyekkel. Ezen csomópontokon keresztül optimalizáljuk vízi, vasúti vagy közúti szállítási folyamatainkat. 

A megfelelő eszköz a tartályszállításhoz

A Nijhof-Wassink tudja, hogy mi szükséges a folyadékok biztonságos és gyors eljuttatásához A-ból B-be. Ehhez rendelkezünk jól karbantartott, szivattyúval vagy kompresszorral felszerelt teherautókkal, egy- és többrekeszes tartály-pótkocsikkal, valamint különféle típusú és méretű tartálykonténerekkel. A folyadékok szállíthatók fűtőrendszerrel ellátott járművel, pontosan a megfelelő hőmérsékleten. A Coevordenben (NL77) és Kutnoban (PL99) található depóink gőz vagy glikol alapú fűtőberendezésekkel vannak ellátva, hogy az Ön termékei hosszabb ideig is fűthetők vagy felmelegíthetők legyenek.

Biztonság veszélyes áruk szállítása során (ADR)

A folyékony vegyszerek szállítása során különös figyelmet kell fordítani a biztonságra. A biztonság szem előtt tartása a vállalati kultúránk elsődleges eleme. Az eszközök kiválasztása során a legszigorúbb biztonsági követelményeket tartjuk be. Így a pótkocsikat és konténereket kivétel nélkül a földről kell kezelni. A gépjárművezetők és a helyszínen lévő operátorok (OSO-k) reprezentatív, ügyfélbarát maximalisták, akik precízen és szigorú eljárásokat követve végzik munkájukat. Képzettek az ADR és a BBS (Viselkedés alapú biztonság) terén, valamint e témákban folyamatosan támogatják őket elkötelezett saját trénereink és mentor járművezetőink. 

Innovatív szállításkezelő rendszer

A modern szállításkezelő rendszernek (TMS) köszönhetően még célirányosabban, hatékonyabban és produktívabban dolgozhatunk. Ez a Nijhof-Wassink LIVE innovatív fejlesztései egyike, amellyel valós idejű kapcsolatot hozhatunk létre az Ön informatikai rendszere és a mi informatikai rendszerünk között. Többek között a rendelési állapot, a be- és kirakodási idők, a jármű helye és a készletállapot megosztása útján Önnel közösen dolgozunk egy valódi digitális ellátási lánc hálózatban. Ön élőben követheti a szállításokat, és mindig értesülhet a dolgok legújabb állásáról.

Tonny Wolberink
Folyékony Ömlesztett Áru Logisztika Kereskedelmi Igazgató

Aliancys: amikor „működik a kémia”

Az eredetileg holland Aliancys cég műgyantát fejleszt, gyárt és értékékesít kompozitok előállítása céljából.

Czytaj dalej

Fagyállót vasúton

A telek Lengyelországban általában zordabbak, mint Hollandiában. A nagy mennyiségű hó és a hideg miatt fontos, hogy mindig elegendő ablakmosó folyadék legyen az autóban.

Történetem olvasása

Rugalmasság a vasúton

A lengyelországi Kutnoból kiindulva kollégáimmal együtt rendszeresen ellenőrzöm az ügyfeleink folyékony ömlesztett áruit tartalmazó tartálykonténereinket szállító szerelvényeket.

Történetem olvasása

Átfogó intermodális szállítás Lengyelországba

Jelen pillanatban hetente 10 transzfer vonat indul a rotterdami kikötőből különböző lengyelországi konténer terminálok felé.

Történetem olvasása

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.
Formularza nie można wysłać bez zaakceptowania naszej polityki prywatności.