Jogi nyilatkozat

Általános


A Nijhof en Wassink B.V. (kereskedelmi kamarai azonosító: 06032426; adószám: NL 004992052 B01; a továbbiakban: Nijhof-Wassink) hozzáférést biztosít az Ön számára a www.nijhof-wassink.com webhelyhez, valamint a Nijhof-Wassink által előállított, illetve harmadik felek által rendelkezésre bocsátott szövegeket, képeket és egyéb anyagokat tesz közzé. A Nijhof-Wassink fenntartja a jogot, hogy a tartalmat bármikor módosítsa vagy annak bármely részét bármikor eltávolítsa.

www.nijhof-wassink.com webhelyen található információk nem kötelező érvényűek, és nem minősülnek szerződéskötésre irányuló konkrét ajánlattételnek. Szerződés vagy megállapodás kötése kizárólag a Nijhof-Wassink által ajánlattételnek megjelölt ajánlat elfogadásával történhet.

Jogdíj


A jelen anyagokkal kapcsolatos mindennemű szellemitulajdon-jog a Nijhof-Wassink vállalatot illeti meg. Azokat az anyagokat, amelyekben ezzel ellentétes rendelkezés nem található, a Nijhof-Wassink írásbeli engedélye nélkül tilos másolni, terjeszteni vagy egyéb módon felhasználni, kivéve olyan esetben és mértékben, amilyen esetben és mértékben kötelező érvényű törvény ettől eltérően rendelkezik (például az idézéshez fűződő jogra vonatkozó rendelkezéssel).

People, Planet, Profit

Ez egy olyan fenntartható munkamódszer, amely az ember és a környezet számára egyaránt előnyös: ez a Nijhof-Wassink célja. Munkamódszerünk során egyensúlyt teremtünk a „3P” között, amelyek a következők: People, Planet és Profit.

Biztonság és minőség

A Nijhof-Wassink mindig az ember és a környezet érdekeit tartja szem előtt napi tevékenységei során. Ez proaktív megközelítést jelent a minőség, egészség, biztonság, védelem és fenntarthatóság terén. Az a szigorú standard, amelyet megbízóink a termékeik szállítása során elvárnak, a Nijhof-Wassinknál az általánosan elfogadott norma.

Innováció

Aki előre akar lépni a szállítmányozás világában, annak gondoskodnia kell a folyamatos megújulásról. Ezért mi a Nijhof-Wassinknál kiemelten foglalkozunk az innovációval a biztonság, az eszközök, az oktatás és az informatikai rendszerek terén. Ily módon optimális teljesítményt biztosíthatunk.

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.