Biztonság és minőség

A Nijhof-Wassink mindig az ember és a környezet érdekeit tartja szem előtt napi tevékenységei során. Ez proaktív megközelítést jelent a minőség, egészség, biztonság, védelem és fenntarthatóság terén. Az a szigorú standard, amelyet megbízóink a termékeik szállítása során elvárnak, a Nijhof-Wassinknál az általánosan elfogadott norma.

Üzleti fejlesztések és SHEQ

Aki a legjobb akar lenni, annak kiváló minőséget kell nyújtania. A Nijhof-Wassink sem nyújt ennél kevesebbet. Főként annak köszönhetően, hogy folyamatosan keressük a javítások lehetőségét. Az Üzletfejlesztési osztály képzésekkel, technológiával és innovációkkal foglalkozik. Munkáját nagyon komolyan veszi, így optimális teljesítményt biztosíthatunk a biztonság, egészség, környezet és minőség (SHEQ) terén. Most, és a jövőben is.

 

Figyelünk a biztonságra

A Nijhof-Wassink elkötelezett a munkatársai és a munkakörnyezet egészsége és biztonsága iránt. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy gépjárművezetőink biztonságosan térhessenek haza otthonukba. Ez nem csupán gépjárművezetőink biztonsága, hanem a közúti környezet, valamint a be- és kirakodás helyszíne szempontjából is fontos. Nulla számú baleset elérésére törekszünk, és meg kívánjuk előzni a baleseteket és a váratlan eseményeket.

E témakörben különböző országos és nemzetközi kezdeményezésekben veszünk részt. Ismereteinket az iparágszereplőinek is rendelkezésére bocsátjuk. A Nijhof-Wassink egy saját biztonsági tanácsadót (Dangerous Goods Safety Advisor / DGSA) foglalkoztat.

Néhány példa a biztonságra a Nijhof-Wassinknál:

  • A QHSSE rendszer évenkénti értékelése független auditorok által, biztonsági és minőségi értékelő rendszer segítségével.
  • Flottánk kizárólag fiatal Volvo tehergépkocsikból áll, amelyek számos aktív és passzív védelmi rendszerrel és létesítménnyel vannak felszerelve.
  • A munkatársak mélyreható termékismeretekkel rendelkeznek az általunk tárolt és szállított anyagok terén.
  • Rögzített be- és kirakodási eljárások a minőségromlás és a szennyeződések elkerülése érdekében.
  • Balesetközeli események protokollja a kockázattal járó helyzetekről történő visszajelzés céljából, a minőségügyi munkatársak és ügyfelek számára.
  • Átfogó képzési csomag, amely egyebek között magában foglalja a Magasban történő munkavégzés, Targoncával történő munkavégzés, ADR-tudatosság és Billenést megelőző tréningeket.
  • GMP+ tanúsított vállalatként garantáljuk az élelmiszerek megfelelő minőségét és a takarmány biztonságát.

Viselkedés alapú biztonság

Az elveink mindennapi megvalósítása során fontos szerepet töltenek be BBS-tanácsadóink és a mentor-gépjárművezetőink. Az új gépjárművezetők intenzív tréningprogramban vesznek részt egy tapasztalt mentor gépjárművezető vezetésével. Attól a pillanattól kezdve, hogy egy gépjárművezető szolgálatba lép, követjük és kiképzést biztosítunk neki a vezetési magatartás és a biztonságos munkavégzés terén. A biztonságos munkavégzés így megszokottá válik. A BBS-program egyéb fontos részeit alkotják a szúrópróbaszerű helyszíni ellenőrzések és kimeneti ellenőrzések, a vezetési- és pihenőidők tudatos kezelése, valamint a kibővített gépjárművezetői instrukciók egy új teherautó használatba vételekor.

 

Tanúsítványok

A Nijhof-Wassink az alábbi tanúsítványokkal rendelkezik:

ISO 9001:2015
ISO 22000:2018
Responsible Care
ECTA Membership
GMP B1, B3 and B4

A Nijhof-Wassink vállalat többek között az alábbi szabványokat is követi, ill. az alábbi kezdeményesekben is részt vesz:

SQAS tankcleaning
SQAS transport service
SQAS Warehouse
ATCN Rijssen
ATCN Coevorden
Keurmerk veilig ondernemen

„Biztonságos vállalkozás” minőségjegySzeretne többet megtudni a minőségre és biztonságra vonatkozó kezdeményezéseinkről? Akkor lépjen kapcsolatba account managerével vagy Erik Taal SHEQ menedzserrel és biztonsági tanácsadóval.

Elérhetőségünk:  Erik Taal
Erik Taal | SHEQ manager

People, Planet, Profit

Ez egy olyan fenntartható munkamódszer, amely az ember és a környezet számára egyaránt előnyös: ez a Nijhof-Wassink célja. Munkamódszerünk során egyensúlyt teremtünk a „3P” között, amelyek a következők: People, Planet és Profit.

Innováció

Aki előre akar lépni a szállítmányozás világában, annak gondoskodnia kell a folyamatos megújulásról. Ezért mi a Nijhof-Wassinknál kiemelten foglalkozunk az innovációval a biztonság, az eszközök, az oktatás és az informatikai rendszerek terén. Ily módon optimális teljesítményt biztosíthatunk.

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.