Fuel Distribution

Üzemanyag szállítás

A Nijhof-Wassink speciális üzemanyagokat szállít különböző finomítóüzemekből és depókból üzemanyagtöltő állomásokra, ipari ügyfeleknek és más nagyfogyasztóknak. Ha az eszközök és az emberek biztonságáról és minőségéről van szó, akkor mi nem ismerünk kompromisszumokat: ez a hozzáállásunk tökéletesen illeszkedik ügyfeleink magas minőségre vonatkozó elvárásaihoz. Ismerje meg Ön is az üzemanyag szállítás iránti elkötelezettségünket!

Modern eszközök a tartályban történő szállításhoz

A Nijhof-Wassink járműparkja kizárólag Volvo teherautókból áll. Ezek a Volvo Trucks gépjárművek minden lehetséges, innovatív biztonsági csomaggal fel vannak szerelve, gy az aktív és passzív biztonsági elvárásoknak egyaránt megfelelnek. Az üzemanyag-szállító szerelvények összeállítása során lehetőség szerint kis tömegű elemeket választottunk, semmilyen engedményt nem téve a biztonság terén. Az eredmény: nagyobb terhelhetőség, így kevesebb kilométer megtételével, több üzemanyagot tudunk szállítani. Az üzemanyag-szállító pótkocsik csúcstechnológiájú kirakodó rendszerrel vannak ellátva, amelyekkel a termékek mindig biztonságosan és gyorsan kirakodhatók.

Hatékony és biztonságos ADR szállítás

Az üzemanyagokat szállító gépjárművezetőink egytől-egyig professzionális, reprezentatív, ügyfélbarát ADR-szakemberek, akik rendkívül biztonságos módon, csakis a szigorú eljárásokat követve végzik munkájukat. Személyi képességeiket intenzív ADR- és biztonsági képzésekkel tartják szinten: ilyen például a felborulás megelőzésére szolgáló tréning, amely a tartálykocsiban lévő rakomány mozgásának hatékony előre látására szolgál. Mindezek mellett folyamatos támogatást kapnak a BBS (Viselkedés alapú biztonság) oktatóinktól is. 

Responsible Care (Felelős gondoskodás)

A Nijhof-Wassink 2009-ben az elsők között csatlakozott a Responsible Care-hez. Ez egy globális vegyipari kezdeményezés, melynek célja, hogy javítsuk az egészségügyi feltételeket, a fenntarthatóságot, a biztonságot és az átlátható kommunikációt az érintett felekkel. 

Üzemanyag szállítás bárhová, bármikor

A VARO Energy a Benelux államokban, Németországban, Svájcban és Franciaországban tevékenykedik.

Czytaj dalej

„Co-makership” tervezés

Szeretem a technikát, és több éves tapasztalattal rendelkezem a vegyi anyagok szállítása terén, így rendkívül érdekel, hogy hogyan tehetjük még jobbá eszközeinket.

Történetem olvasása

Gondoskodjunk az átfogó szállítási megoldásról

Ha egy benzinkúton telitöltjük a tartályt, akkor az üzemanyag, amit ott kapunk, minden valószínűség szerint valamilyen módon érintkezésbe került a VARO Energy céggel.

Történetem olvasása

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.