Üzemanyag szállítás bárhová, bármikor

case

A VARO Energy a Benelux államokban, Németországban, Svájcban és Franciaországban tevékenykedik. A cég csak 2012 óta létezik: ekkor vette át a Cressier-i (Svájc) finomítót. A VARO Energy azóta a különféle fúzióknak és felvásárlásoknak köszönhetően villámgyorsan nőtte ki magát a legnagyobb független északnyugat-európai üzemanyag-kereskedőjévé.

„Feladatunk annak biztosítása, hogy az ügyfeleink a nap 24 órájában, a hét 7 napján, és az év 365 napján, a megfelelő helyre, a megfelelő pillanatban rendelkezésre bocsássák a kiváló minőségű üzemanyagot” - magyarázza Scherpenkate. A cég Északnyugat-Európában üzemanyag termékek finomításával, tárolásával és marketingjével (értékesítés) foglalkozik, a Benelux államokban pedig piacvezető az üzemanyagokkal kapcsolatos logisztikai szolgáltatások terén. A VARO Energy így a teljes ágazatot lefedi, a finomítástól egészen a végfelhasználókig.

Együttműködés

A logisztikai partnerek kulcsszerepet kapnak. A VARO Energy és a Nijhof-Wassink 2017 óta működik együtt, amikor is a VARO megvásárolta a Brand Oil & amiGo-tankstations cégeket. A Nijhof-Wassink akkoriban szállítmányozási szolgáltatásokat nyújtott a Brand Oil számára. A Nijhof-Wassink jelenleg a VARO Energy számára üzemanyagot szállít a termináloktól az üzemanyagtöltő állomásokhoz. A Nijhof-Wassink folyékony ömlesztett áru részlege emellett üzemanyag adalékokat is szállít a VARO Hollandiában és Belgiumban található depóiba. A VARO Energy Hollandiában kilenc terminállal rendelkezik, ezekből terjesztik az üzemanyagot. „Logisztikai partnereink legfontosabb feladata, hogy az üzemanyagtöltő állomásokon ne fogyjon el az üzemanyag, és a vásárlók bármikor tankolhassanak üzemanyagot”, magyarázza Scherpenkate. „Ha ugyanis nincs termék, akkor nincs értékesítés sem. A Nijhof-Wassink ezt a legnagyobb megelégedéssel teljesíti: kiváló az együttműködésünk. Tudják, hogy miről beszélnek, gyorsan és könnyen tudnak reagálni, ráadásul társadalmilag érzékeny cég. Amikor például átvettük az UFG (DOC néven ismertebb) és a Van den Belt üzemanyagtöltő állomásait, akkor a Nijhof-Wassink a teljes logisztikai részleget átvette, a munkatársakkal együtt. Így minden munkafeltétel adott maradt, sőt, néhány esetben még javulást is eredményezett.”

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.