Dry Bulk Logistics

Siló szállítás

A Nijhof-Wassink a vegyipari és a petrolkémiai ipari száraz ömlesztett áru, azaz a tiszta granulátumok és porok, pl. a polivinil-klorid (PVC), polietilén (PE), polipropilén (PP) és polietilén-tereftalát (PET) silós szállításának szakértője. Modern járműflottánknak, nemzetközi hálózatunknak és a minőségre összpontosításunknak köszönhetően optimális terhelhetőséget és megbízható szállítást biztosítunk. Ismerje meg Ön is Dry Bulk Logistics ambícióinkat.

On-time ömlesztett áru szállítás

Szállításaink több mint 99%-a időben történik, amit folyamatosan mérünk. Ezt feszes tervezéssel és a legtapasztaltabb gépjárművezetőkkel valósítjuk meg. Új és reprezentatív szállítóeszközeink vontatóegységekből és siló-vontatókból, azon belül több vákuumos billenő siló-vontatóból (szívó pótkocsik) áll. Vontató-pótkocsi kombinációink tömege kevesebb, mint 15.000 kg, így optimálisan terhelhetők, a biztonság veszélyeztetése nélkül.

 

Megbízható one-stop-shop

 

A Nijhof-Wassink egy megbízható vállalat, ahol mindent egy helyen intézhet, ha helyi és nemzetközi siló közúti szállításról van szó. Specialistaként minden olyan termékismerettel rendelkezünk, amely szükséges ahhoz, hogy a száraz rakomány optimális állapotban szállítsuk le az Ön végfelhasználó ügyfeleinek. Hivatásos járművezetőinket ezen felül rendszeresen képezik BBS-oktatóink (Viselkedés alapú biztonság), és a biztonsági, egészségügyi, környezetvédelmi és minőségügyi (SHEQ) programunkban rögzített, legszigorúbb biztonsági követelmények szerint végzik munkájukat.

Innovatív TMS

A modern szállításkezelő rendszernek (TMS) köszönhetően még célirányosabban, hatékonyabban és produktívabban dolgozhatunk. Ez a Nijhof-Wassink LIVE innovatív fejlesztései egyike, amellyel valós idejű kapcsolatot hozhatunk létre az Ön informatikai rendszere és a mi informatikai rendszerünk között. Többek között a rendelési állapot, a be- és kirakodási idők, a jármű helye és a készletállapot megosztása útján Önnel közösen dolgozunk egy valódi digitális ellátási lánc hálózatban. Ön élőben követheti a szállításokat, és mindig értesülhet a dolgok legújabb állásáról.

 

Morssinkhof Rymoplast, a kör bezárul

Mindenki tartott már a kezében olyan terméket, amelyhez a Morssinkhof Rymoplast szállította az alapanyagot, anélkül, hogy tudnánk róla.

Czytaj dalej

A vészhelyzetek kezelése

Ömlesztett áru-szállító gépjárművezetőként jó néhány kilométert hagytam magam mögött. 1985 óta a Nijhof-Wassink jól ismert vörös utánfutóival járom Európa útjait. 2006 óta pedig főként vészhelyzetek kezelésével foglalkozom.

Történetem olvasása

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.