Gondoskodjunk az átfogó szállítási megoldásról

blog

Ha egy benzinkúton telitöltjük a tartályt, akkor az üzemanyag, amit ott kapunk, minden valószínűség szerint valamilyen módon érintkezésbe került a VARO Energy céggel. Ez az üzemanyag-beszállító többek között a holland piac egyik legfontosabb szereplője: többek között ők üzemeltetik a Argos, amiGo, Brand Oil, DOC, Van den Belt, Esso, TanQyou és Elan márkákat.

Sallangmentes, rövid sorok, a megállapodások betartása és összpontosítás a minőségre. Ezek egyértelmű megállapodások a VARO Energy és a Nijhof-Wassink között. Már majdnem két éve remekül dolgozunk együtt, amióta a Brand Oilt átvette a VARO Energy. Miután a VARO átvette a DOC lichtenvoordei és a Van den Belt drachteni üzemanyagtöltő állomásait, lehetőségünk nyílt a további gyarapodásra. Jelenleg váltott műszakban végzett munkakeretében, hét kombinációval látunk el majdnem 150 üzemanyagtöltő állomást szerte Hollandiában.

A teljes ellátást megtervezzük, hogy a végfelhasználó számára mindig rendelkezésre álljon elegendő üzemanyag. Az önálló tervezés lehetőséget biztosít számunkra, hogy minél hatékonyabban vethessük be emberi és anyagi forrásainkat. A partnerség keretében a teljes szállítási megoldásról gondoskodunk. A folyamat a különböző VARO-depókból történő elszállítással kezdődik, és az ellenőrzött adatok VARO-rendszerekhez történő automatikus elküldésével fejeződik be. Ily módon azonnal átlátható, hogy mi mindent szállítottunk le, és a VARO belülről tudja tovább intézni a lebonyolítást.

Nagyon szorosan együttműködünk a különböző informatikai rendszerek egymással, megfelelő módon történő integrálása érdekében, ami egyébként mélyrehatóbb, mint egy közvetlen kapcsolódás. Az új Szállításkezelő Rendszer (TMS) kiválóan alkalmas az effajta folyamatok teljes körű automatizálására, és így képessé válunk arra, hogy még több ügyfél válláról vehessük le a terheket.

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.