Fagyállót vasúton

blog

A telek Lengyelországban általában zordabbak, mint Hollandiában. A nagy mennyiségű hó és a hideg miatt fontos, hogy mindig elegendő ablakmosó folyadék legyen az autóban. Természetesen fagyállóval együtt. A tiszta szélvédő elengedhetetlen a biztonságos közlekedéshez. Az egyik ügyfelünk jelentős ablakmosó folyadék-beszállító a lengyel piacon. E termék iránti kereslet erősen időjárásfüggő. Ha nincs hó, akkor szinte egyáltalán nincs felvásárlás, azonban amint leesik a hó, azonnal elviszik a teljes készletet. Ügyfelünk számára fontos tehát, hogy gyorsan fel tudja becsülni az időjárás alakulását, és így mindig ki tudja elégíteni az ablakmosó folyadék iránti keresletet. A Nijhof-Wassink mindig tart fent „lebegő állományt” a rugalmas és minőségileg megfelelő megoldások érdekében.

Az ablakmosó folyadékot már a lengyel tél beköszönte előtt elszállítjuk tartálykonténereinkben a gyártótól. A konténereket a rotterdami CTT-terminálon rakodjuk fel a PCC vonataira. Ezek hetente 6 alkalommal indulnak el a kikötővárosból a lengyelországi Kutno vasúti termináljának irányába. A vasúti terminál ADR-depójából gyorsan és rugalmas módon le tudjuk szállítani az árut az ügyfelünk megrendelői számára. Nem csupán az ablakmosó folyadék gyártója lehet biztos abban, hogy akkor is ki tudja elégíteni az igényeket, amikor nő a kereslet a terméke iránt, hanem abban is biztos lehet, hogy megfelelő a háztól házig történő szállítás minősége. Az előrakodást, a vasúti szállítást, a tárolást, a papírmunkát és a rendeltetési helyre történő leszállítást, a teljes logisztikai és adminisztratív folyamatot a Nijhof-Wassink intézi és hajtja végre.

A „lebegő állomány” alkalmazásának, valamint az intermodális szállításnak köszönhetően mi is a Responsible Care (felelős gondoskodás) alapelvet követjük. A nagy ablakmosó folyadék készleteket egyetlen szállítmányozási művelettel szállítjuk Lengyelországba. Így kevesebb a CO2 kibocsátás, csökken a forgalmi torlódások száma, és csökkennek a szállítási költségek is. Ha pedig ritkább a közúti közlekedés, akkor a balesetek esélye is csökken. A Responsible Care alapelve nagyon fontos a Nijhof-Wassink számára. Ezen egész évben dolgozunk. Az év „fagyállós” és „fagyálló-mentes” időszakában egyaránt.

Szerző:  Tonny Wolberink
Tonny Wolberink | Commercial Manager Liquid Bulk Logistics

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.