Összekapcsolva Magyarországon

blog

A magyarországi Nijhof-Wassinknál számos gyártó összetett takarmány-termékeit szállítjuk a magyar gyárakból a magyar gazdaságokhoz. A környező országok esetében, így Romániában, Ausztriában, Szlovákiában, Horvátországban és Csehországban is szállítunk összetett takarmányt. Amellett, hogy a gépjárművezetőink különböző országokból és régiókból származnak, a gazdaságok és farmok minőségében is nagy különbség mutatkozik. Az ultramodern gazdaságoktól az alapfelszereltséggel rendelkező kis tanyákig sokféle ügyféllel találkozunk. Számtalan kirakodási címmel van tehát dolgunk. Azonban, ami mindegyik gazdálkodóban közös: mindannyian a legjobb takarmányt szeretnék adni állataiknak, és ezeket a legjobb áron beszerezni, abban az időpontban, amikor számukra a legalkalmasabb. Ez szinte minden ország esetében elmondható. Mi megpróbálunk segíteni ügyfeleinknek, hogy megfelelhessenek ezeknek a kihívásoknak.

Az egyik ügyfelünk például extra szolgáltatásként szívesen tájékoztatja saját ügyfeleit arról, hogy az adott gazdaságnál mikor várható a megrendelt takarmány leszállítása. Egyeztetést folytattunk annak a lehetőségéről, hogy a gépjárművezető sms-t küld a megrendelőnek, amely tartalmazza a várható érkezési időt. Ez az ötlet elavulttá vált, miután ügyfelünk megnézte az új szállításkezelő rendszerünk (TMS) bevezetéséről szóló kisfilmet, és ügyfeleink számára lehetővé vált az informatikai rendszereinkhez kapcsolódás. Az ügyfelek ily módon valós idejű szállítási információkhoz juthatnak. Az információk között megtalálható, hogy hol tart a fuvar, és mikor érkezik meg a gazdálkodóhoz. Ez az ideális megoldás ügyfeleink számára. Rendszereink rövidesen egymáshoz kapcsolódnak. A megrendelések így automatikusan a saját TMS rendszerünkhöz érkezik be.

Az ügyfelünk ügyfélszolgálata jelenleg egy nagy képernyőn láthatja és figyelemmel kísérheti tehergépjárműveink útját. Emellett gondoskodunk arról, hogy a gazdálkodó a szállítás napján értesüljön a kézbesítés pontos időpontjáról. Ez nagy előrelépés az új esélyek és lehetőségek irányába, hogy még hatékonyabban működhessünk együtt ügyfelünkkel. Ez egyetemes igény.

Szerző:  Fári János
Fári János | Fiókvezető, Magyarország

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.