Az ünneplés után jön a java

blog

. Így volt ez akkor is, amikor megnyertük az Agrifirm Magyarország Zrt. pályázatát. A csapatunk mindent beleadott a tender előkészítésébe. A Feed Logistics divízió Magyarországon már jó néhány éve dolgozik több takarmánygyártó üzemnek, a még hatékonyabb munkavégzés érdekében pedig további fejlesztésekre törekszünk. A tender megnyerésével nem érnek véget a feladataink. Számomra csak akkor kezdődik igazán az ünneplés.

Mi ugyanis az Agrifirm Magyarország Zrt. mindhárom gyártóüzeméből szállítunk majd árut. Ennek érdekében 15 új járműszerelvényt és körülbelül 30 új gépjárművezetőt indítunk útnak. Ezeket az erőforrásokat nem lehet csak úgy, egyszerűen leemelni a polcról. Már a tervezés során megvizsgáltuk, hogy számolhatunk-e más országokból áthelyezett eszközökkel. Emellett új eszközöket rendeltünk közvetlenül a Volvo Truckstól és a pótkocsigyártótól is. Öt új járműszerelvény az Agrifirm, tíz pedig a Nijhof-Wassink színeiben áll majd szolgálatba. Kihívás volt az eszközök beszerzése, de a más országokban dolgozó műveleti vezetőkkel együttműködve meglehetősen könnyedén intéztük a dolgot. A 30 új gépjárművezető toborzása azonban már nagyobb feladatnak bizonyult.

A holland HR-osztállyal közösen Facebook-kampányt indítottunk Magyarország területén, amelynek keretében gépjárművezetőket kerestünk. A saját kapcsolati tőkénket is felhasználtuk, valamint hirdetéseket jelentettünk meg az újságokban. Nagy kihívás 30 új gépjárművezetőt találni és megszólítani őket. Egy dolog elérni őket, de meg is kell győzni mindannyiukat, hogy dolgozzanak nálunk. A gépjárművezetők számára korszerű, modern, jól karbantartott eszközöket tudunk kínálni, valamint több munkarendből választhatják ki a nekik megfelelőt, és így természetesen az ügyfeleink számára is 100%-os szállítási minőséget garantálhatunk.  Jelenleg 30 új kollégát üdvözölhetünk köreinkben. Az adminisztratív szervezés már adott volt, már csak az egyes személyek feladatköreit kellett bővíteni. Így például ellenőriznünk kell a 30 új gépjárművezető munkaóráinak számát, hogy az összes ledolgozott órát időben, megfelelően kifizethessük számukra. A tervezés szempontjából is bővült a gépjárművezetők és eszközök száma, valamint a digitálisan történő együttműködés érdekében az Agrifirm rendszereit is össze kell hangolni a miénkkel.

Az első tonnákat már leszállítottuk. Jöhet a többi rakomány is. Mi készen állunk!

Farkas Márk
Fiókvezető, Nijhof-Wassink Magyarország

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.