Feeding the future

case

Hogyan segíthetünk azon a jóslaton, amely szerint 2050-re 9 milliárd embert kell majd etetnünk? És miként tehetjük ezt lehetőleg fenntartható módon? A takarmányozás terén világvezető Trouw Nutrition vállalat üzleti működésének egyik központi kérdése ez a probléma. Célunk: a mezőgazdaság ellátása optimális takarmánnyal a kiváló minőségű fehérjék hatékonyabb előállítása érdekében, a növekedés és a felelős  választás közötti egészséges egyensúly fenntartásával, az ember és a bolygónk számára egyaránt.

Célunk a beszállítóinkkal és vevőinkkel közösen a magasabb színvonalú élelmiszer-biztonsági és állategészségügyi normák elérése. Ezzel teljesíthetjük küldetésünket: feeding the future, azaz tápláljuk a jövőt.magyarázza Geert de Meulemeester logisztikai menedzser Trouw Nutrition, a genti telephely koordinátora.

Tervezés
A Trouw Nutrition a Belgiumból Hollandiába és Németországba irányuló logisztikai megbízások tervezése során a SilFit céggel működik együtt, amely a Nijhof-Wassink Csoport leányvállalata. De Meulemeester: A logisztika terén, a fenntarthatóság érdekében egyik fő célkitűzésünk a rakomány nélkül megtett, üreskilométerek számának csökkentése. Az elmúlt években sokat fáradoztunk ezen. Ennek kiküszöbölése nem csak költséghatékonyabbá teszi a munkánkat, hanem környezetkímélőbb is. A fentiek terén jól együttműködünk a SilFit céggel. Mindenről a SilFit gondoskodik, amit a belgiumi Gentből Hollandiába és Németországba szállítunk. Optimalizálják a tervezést, és a kirakodási cím közelében retúr rakományt keresnek, néha nekünk is, de általában más ügyfelek számára. Ily módon csökkentik az üresen megtett kilométerek számát, és lejjebb szorítják a kilométerenkénti költséget.

Logisztikai partner
Kiváló logisztikai szervezet szükséges ahhoz, hogy a gyártási láncon belül biztosíthassuk a termékek megfelelő minőségben és biztonsággal történő eljuttatását a végfogyasztókhoz - folytatja De Meulemeester. A SilFit évek óta megbízható logisztikai partnerünk az ömlesztett áruk és az ömlesztett alapanyagok szállítása terén. A Trouw Nutrition Benelux vállalat számára az ügyfelek magas szintű kiszolgálása az egyik legfontosabb feladat. Ez azt jelenti, hogy rugalmasak vagyunk, ha sürgős szállításról van szó, hogy kellő gondossággal járunk el a termékek kirakodása során, továbbá nagy gépjárműparkkal rendelkezünk, amely megfelel ügyfeleink igényeinek. A SilFit a Nijhof-Wassink ömlesztett árut szállító vállalat, valamint más szállítmányozó cégek flottáját veszi igénybe a Hollandiába és Németországba történő szállításhoz. Egy olyan logisztikai partnerről van szó, amelyre építhetünk, és amely mindig velünk közösen fáradozik a logisztikai problémák megoldásán.

Sikeres együttműködés
A Trouw Nutritionnek olyan partnerekre van szüksége, amelyek segítenek a vállalat fejlesztésében és ambícióik megvalósításában - zárja mondandóját De Meulemeester. A SilFit által nyújtott segítség a sikeres együttműködésünk egyik oka. Ez nagyrészt az ő teljesítőképességüknek köszönhető. A gépjárművezetőik évek óta járnak hozzánk és ügyfeleinkhez, így az összes telephelyet jól ismerik. Ezt fontosnak tartjuk, mivel a sofőrök a mi előretolt helyőrségeink, így nagyban befolyásolják ügyfeleink elégedettségét.

Trouw Nutrition - Tények és számok

  • Alapítva 1931-ben
  • A Nutreco részét képezi
  • Gyártási tevékenység 25 országban
  • 7000 munkavállaló világszerte
  • Értékesítés több mint 90 országban
  • A Trouw Nutrition Benelux telephelyei:
    Deventer, Sloten, Putten, Tilburg (NL) és Gent (BE)

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.