A Nijhof-Wassink felvásárolja az Ecotrans vállalatot

„A Nijhof-Wassink és az Ecotrans egyaránt takarmányok és takarmányipari adalékanyagok szállítására szakodosott szállítmányozók. Ezen a versenypiacon igen fontos a minőség, a megbízhatóság és a rugalmasság. A Nijhof-Wassink igen előkelő helyet foglal el a piacon. Az Ecotrans felvásárlásával még jobban kiszolgálhatjuk majd a piac szereplőit. Új technológiákba fektetjük a pénzünket, és mindent megteszünk azért, hogy gépjárművezetőink és tervezőink megfelelő, kellemes és biztonságos környezetben végezhessék munkájukat. Számunkra ez a legfontosabb alapfeltétele annak, hogy ügyfeleink legjobb partnere lehessünk. A két vállalat egyesülésével érdekes szinergia lehetőségeket kínálhatunk ügyfeleink számára. Ily módon vállalatunk szakembereinek száma is jócskán megnő. Az új kollégák pedig „jól beszélnek” az ügyfelek és a végfelhasználók nyelvén. Az Ecotrans DNS-e és a minőségre való összpontosítása zökkenőmentesen illeszkedik cégünk DNS-éhez. A több mint 200 új munkatársnak és a 110 kiegészítő gépjármű-kombinációnak köszönhetően még nagyobb rugalmasságot tudunk biztosítani ügyfeleinknek. A Nijhof-Wassink 5 országban dolgozó 1.300 munkatársával a vegyipari és takarmányipari ömlesztett áruk mozgatásának specialistája” - jelentette ki Erik Schiphorst, a Nijhof-Wassink Csoport vezérigazgatója.

„A Feed Logistics részlegünkből 5000 gazdaságot látunk el áruval heti rendszerességgel, szerte Európában. Az Ecotrans felvásárlásával az ömlesztett szállítás mellett immár zsákolt rakományt és darabárut is forgalmazunk a végfelhasználók számára. Az átfogó koncepcióval még jobban kielégíthetjük ügyfeleink igényeit” - teszi hozzá Martin Schoemaker, a Nijhof-Wassink Feed Logistics ügyvezető igazgatója.

„Az Ecotrans megvizsgálta a jelenlegi piaci körülményeket és a különböző forgatókönyveket annak érdekében, hogy a jövőben is egészséges vállalat maradhassunk. Az eladás az egyik olyan lehetőség volt, amellyel alapvetően jövőképet, biztonságot és figyelmet biztosíthattunk munkavállalóink számára. A Nijhof-Wassinkkal folytatott megbeszéléseken jól éreztük magunkat, a beszélgető felek között „működött a kémia”. Annak ellenére, hogy a vállalatnak 1300 munkavállalója van, mégis elkötelezett családi vállalkozásról beszélhetünk, amely nagy hangsúlyt fektet az emberek jóllétére. Az új struktúrában a Nijhof-Wassink Csoport részévé válunk, Ecotrans néven. Az előttünk álló időt főként arra fogjuk felhasználni, hogy valamennyi munkatársunkat megfelelő módon tájékoztassuk az új helyzetről, valamint gondoskodunk arról, hogy mindenki gyorsan beilleszkedhessen a Nijhof-Wassink szervezetébe. Én magam az átadás időszakát követően elhagyom a céget, de egyebekben alig változik valami. Maga a cég és a telephelyek megmaradnak, és az Ecotrans név is marad a tehergépkocsi-kombinációkon” - ígéri Roel den Hollander, az Ecotrans vállalat ügyvezető igazgatója és tulajdonosa.

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.