Nijhof-Wassink KFT és az Agrifirm Magyarországon egyesíti erőit

A Nijhof-Wassink Hungary KFT a közelmúltban kezdte meg az együttműködését a magyarországi takarmánytermelés egyik kiemelkedő szereplőjével, az Agrifirmmel. Három Agrifirm takarmányelőállító telephelyről (Kaba, Környe és Győr) a Nijhof-Wassink Hungary Kft. fogja szállítani a takarmányt Magyarországon belül valamint néhány határon túli Szlovák, Román és Szerb telephelyekre.

A megállapodás következtében a Nijhof-Wassink Hungary Feed Logistics flottája további 12 szerelvénnyel fog bővülni. A bővülés utáni közel 40 szerelvényt tartalmazó flottájával kijelenthetjük, hogy a Nijhof-Wassink Hungary KFT közel a legnagyobb magánfuvarozó cég Magyarországon az állati takarmányok szállításában.

“Ez egy óriási és szép lépés a Nijhof-Wassink Hungary KFT-nek. Most már közel 100 főre nő a létszám Magyarországon. A növekedés nem célunk, de egy gyönyörű mérföldkő, ahogy a megkötött üzlet is biztosan az. - mondja Martin Schoemaker, aki Feed Logistics General Menedzsere a Nijhof-Wassink csoportnál. “Sokáig tárgyaltunk, végül az Agrifirm Magyarország teljes ömlesztett áru szállítási feladataira nyújthat megoldást a Nijhof-Wassink Hungary Kft.. A közvetlen takarmányszállításon kívül a fuvarszervezésre is megoldást nyújtunk az Agrifirm Hungary-nek. Szolgáltatásunk rugalmasságának feltétele a fiatal géppark illetve a megbízható, tapasztalt gépjárművezetők akiket alkalmazunk. Ezek a tényezők amik miatt vagyunk ismertek és elismertek vagyunk. A Nijhof-Wassink Hungary Kft. csapata jó kapcsolatot ápol úgy a megbízóinkkal, mint a végfelhasználókkal is. Ugyanígy dolgozunk Hollandiában, Belgiumban, Németországban és Lengyelországban. – tette hozzá Martin Schoemaker. ”

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.