A Nijhof Wassink Group átveszi a Wemmers Tanktransport irányítását

A Wemmers Tanktransport és a Nijhof-Wassink szállítmányozási vállalat megállapodott a további közös munkáról. 2022. január 1-től a Wemmers Tanktransport minden tevékenysége, fióktelepe és munkatársa a Nijhof Wassink csoport részévé válik.

„A Nijhof-Wassink és a Wemmers egyaránt az ömlesztett áruk szállítására specializálódott: a Wemmers a folyékony élelmiszerek, a Nijhof-Wassink pedig a takarmánylogisztika és a vegyipari logisztika területén. Mindkét vállalatunk olyan versenypiacon tevékenykedik, ahol a minőség, a megbízhatóság és a rugalmasság kulcsfontosságú. A Nijhof-Wassink piaci területe növekszik, és az a lehetőség, hogy a meglévő portfóliót élelmiszerekkel egészítheti ki, diverzifikációt biztosít a speciális szállítmányozás terén. Ez pozitív hatással van üzletmenetünk folyamatosságára. Az elmúlt években az adatelemzés, a hatékonyság és a célzott irányítás terén tett lépések hatalmas előrelépésnek bizonyultak. Ugyanezt a lépést szeretnénk megtenni a gyönyörű Wemmers vállalatnál is, amely Európa számos országában tevékenykedik.” Mondja Erik Schiphorst, a Nijhof Wassink csoport vezérigazgatója.

A vállalatok tudásának és hálózatainak egyesítésével jelentősen bővül a területen dolgozó szakemberek száma. Az átvételt követően a Nijhof-Wassink 8 országban 1750 munkatársával és közel 800 saját kombinációjával a vegyipar, a takarmány- és élelmiszeripar számára a (száraz és folyékony) ömlesztett áruk szállítására és tárolására specializálódott. 

„A Wemmers megvizsgálta a jelenlegi piaci körülményeket és a különböző forgatókönyveket annak érdekében, hogy a jövőben is egészséges szállítmányozási csoport maradhassunk. Az eladás az egyik olyan lehetőség volt, amellyel alapvetően jövőképet és figyelmet biztosíthattunk munkavállalóink számára. A Nijhof-Wassinkkal folytatott megbeszéléseken jól éreztük magunkat, a beszélgető felek között „működött a kémia”. A Nijhof-Wassink összetartó családi vállalkozás, amely nagy hangsúlyt fektet az emberekre. A Wemmers, a Troll márkanevek egyesítésével a Nijhof Wassink csoporton belül két azonos DNS-ű és fókuszú vállalat egyesül, és mindkét vállalat profitálhat egymás erősségeiből” - véli Paul van den Nieuwenhuizen, a Wemmers Tanktransport igazgatója és tulajdonosa.

Az elkövetkező időszakot arra fogjuk felhasználni, hogy mindenki gyorsan otthon érezze magát a Nijhof-Wassink családban. Az elkövetkező integrációs időszakban továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a Wemmers ügyfeleire, hogy jó alapot teremtsünk a jövőre nézve. Paul van den Nieuwenhuizen ezért továbbra is a Wemmers szervezetét vezeti, valamint felügyeli és támogatja a Nijhof-Wassinkkel való integrációt” - magyarázza Erik Schiphorst.

 

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.