Az Agrifirm fokozza együttműködését a Nijhof-Wassink vállalattal

A Royal Agrifirm Group ötéves szerződést kötött a SilFit-tel, amely a Nijhof-Wassink leányvállalata. Az Agrifirm 2014 óta működik együtt vállalatainkkal. Ezzel az új megállapodással a logisztikai tevékenységek a volumen és a szolgáltatások tekintetében egyaránt jelentősen kibővülnek. Például a SilFit fogja kezelni az Agrifirm összes ömlesztett szállítmányát Hollandiában és Belgiumban.

A SilFit a szállítási tervezésre specializálódott, azzal a céllal, hogy optimalizálja ezt a szolgáltatást a beszállítók és a vevők között. „Nagyon örülünk az évek óta fennálló együttműködésünk bővítésének” - mondta Dick Hordijk, a Royal Agrifirm Group vezérigazgatója. „A zöld-sárga színű teherautóink vezetői az Agrifirm nagykövetei a gazdaságokban. Olyan logisztikai felépítésre törekszünk, amely a lehető leghatékonyabb, a lehető legtöbb szolgáltatást nyújtja, és az ügyfeleinknek történő szállítások folyamatosságára összpontosít. Most szépen folytatjuk a minőség, a biztonság, a fenntarthatóság és az innováció terén tett lépéseinket.”

„Ez a megállapodás vállalatunk, gépjárművezetőink, tervezőink, irodai munkatársaink számára és közös munkamódszerünket tekintve is egyaránt nagy elismerés. Ez a munkamódszer nagyon jól illeszkedik az Agrifirm fenntarthatósági törekvéseihez. Fontos előnye, hogy a logisztikai folyamatok most még jobban összekapcsolhatók, ami hatékonyabb és rugalmasabb tervezést eredményez. Ezzel pedig a CO2-kibocsátás jelentős csökkenése is együtt jár” - mondja Martin Schoemaker, a Feed Logistics Nijhof-Wassink ügyvezető igazgatója.

2021. június 1-től a SilFit felel az Agrifirm összes, ömlesztettáru-szállító kocsival történő szállításának tervezéséért Hollandiában és Belgiumban. Ebben a Nijhof-Wassink mellett más közlekedési vállalatok is részt vesznek.

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.

Egyetértek a hírlevél elküldésével, és adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam.