A legjobbnak lenni is egyfajta munkamódszer

blog

Fontos célkitűzésünk, hogy ügyfeleink legjobb partnerei legyünk. Elég jól hangzik, nem igaz? Részünkről ez nem egy újkeletű szlogen, hiszen a filozófiánk és mindennapi munkánk szerves részét képezi. De mi tesz minket a legjobb partnerré? A mi ügyfeleink hozzánk hasonlóan szintén a legjobb szolgáltatásokat akarják nyújtani az ügyfeleik számára. A magas színvonal fenntartása érdekében partnerként kell kezelnünk ügyfeleinket, és folyamatosan újabb kihívásokat kell támasztanunk egymással szemben, ily módon kijjebb tolva határainkat.

Céljaink és ambícióink elérése érdekében innovatív technológiákat alkalmazunk. E taktikánk egyik eleme az új raktárkezelési rendszerünk (Warehouse Management System, WMS). A rendszer lehetővé teszi az ellátási lánc további optimalizálását a rakodóterek és általában a teljes logisztikai folyamat jobb kihasználása érdekében. Képesek vagyunk például lekövetni az ügyfél termékének útját, legyen az a világ bármely pontján. Attól a pillanattól kezdve, hogy elhagyja az ügyfél telephelyét, megérkezik a konténerszállító hajóhoz, behajózik egy kikötőbe, felrakodják a vonatra, egészen addig, amikor megérkezik a lengyelországi Kutnoban található Logisztikai Központunk raktárcsarnokainak egyikébe. Az áru követése nem csak a logisztikai folyamat optimalizálásában segít, de segítségével ügyfeleinknek is segítünk, hogy a megfelelő vámokmányokkal rendelkezzenek az áruk vámkezeléséhez.

Mivel minden információ egyetlen rendszerbe van összesítve, ezért az adatokat irányítottabban tudjuk szerviz-eszközként alkalmazni ügyfeleink számára. Csupán néhány kattintással minden, a raktárainkban tárolt termékre vonatkozó információt megoszthatunk az ügyfeleinkkel. A belépési és kilépési folyamathoz raktárhasználati dokumentumokat hozunk létre, amelyek küldés, átutalás, visszaküldés, saját rendelések és vámkezelési célokra is felhasználhatók. Az új WMS valós idejű adatokkal dolgozik. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy bármikor, nagyon pontos betekintést kapjunk a raktárainkban tárolt készletekről. A rugalmasságunkat és a szállítási időket egyaránt optimalizálni tudjuk, mivel az adataink folyamatosan frissülnek. Ráadásul jelentősen csökken a hiba esélye.

Az új WMS jó példa az innovációra való törekvésünkre. Emellett komoly hangsúlyt fektetünk az egészségügyi és biztonsági eljárásokra, valamint jól működik az ügyfelekkel kialakított sikeres és hosszú távú együttműködés receptje is.

Szerző:  Honorata Pędziejewska
Honorata Pędziejewska | Szállítmányozási és Vámhivatal Vezető

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.
Formularza nie można wysłać bez zaakceptowania naszej polityki prywatności.