Raktározás Lengyelországban

Honorata Pędziejewska
Szállítmányozási és Vámhivatal Vezető
Ajánlat
Honorata Pędziejewska
Szállítmányozási és Vámhivatal Vezető
+ 48 24 35 70 030 sales@nijhof-wasssink.com Ajánlat

Our drive for storage and warehousing

A lengyelországi Kutno városban található modern raktárunk és silóparkunk összesen több mint 60.000 m2 fedett raktárfelületet, 30.000 m2 külső tárolófelületet és 11.000 m3 silókapacitást biztosít száraz ömlesztett áru tárolása és átrakodása céljából. A logisztikai központ összekapcsolja a kereskedelmi útvonalakat többek között Oroszország, a Közel-Kelet, Észak-Amerika és Európa között. A Nijhof-Wassink az exportőr gyártók számára közúton, vízen és vasúton biztosítja a (petrol)kémiai alapanyagok és félkész termékek szállítását Kutnoba. Itt biztonságosan tároljuk az árukat, az Ön által előírt feltételek szerint. 

Ömlesztett áru tárolása és kezelése

Lengyel raktárunk vasúton közvetlenül kapcsolatban áll a jelentősebb európai: rotterdami, hamburgi, gdanski/gdyniai és antwerpeni kikötőkkel. A raktári létesítmények, szolgáltatásaink magas minősége és az erős, nemzetközi szintű szállítási hálózat együttesen képessé teszi a Nijhof-Wassink vállalatot a logisztikai kiszolgálórendszer optimalizálására.

Silópark és raktár Kutnoban

 • Silókapacitás (11.000 m3), raktárterület (60.000 m2) és külső tárolófelület (30.000 m2) a száraz ömlesztett áru, például polimerek számára
 • Logisztika hozzáadott értékkel és
  • vámraktárral
  • átfogó, házon belüli vámkezelés
  • csomagolás és áruömlesztés
 • Szabványok és tanúsítványok 
  • SQAS
  • AEO
  • GMP+
 • SQAS/EFTCO tartálytisztító állomás fűtőlétesítményekkel
 • Stratégiai szállítási csomópont Kelet-Európa felé

Az ömlesztett árukkal és a szállítással kapcsolatos szolgáltatásaink

Áru kezelés és ömlesztés

Mindegy, hogy az áru milyen mennyiségben vagy csomagolási egységben érkezik: raktárainkban a tárolás vagy szállítás céljából átcsomagoljuk őket a kívánt csomagolási egységbe. 

Konténerparkunkban a folyadékok tartályokból edényekbe vagy IBC tartályokba szivattyúzhatók át. A modern fűtőberendezések a megfelelő hőmérsékleten tartják vagy melegítik a folyadékokat.

Vámraktár

A Nijhof-Wassink Kutnoban található raktárának minősítése Authorised Economic Operator (AEO) bonded warehousing (közvámraktár). Ezáltal jogosultak vagyunk a vámalakiságok elvégzésére, és az Ön áruit az EU-ba érkezésükkor nem kell vámkezelni. A saját, házon belüli vámhivatalunk minden eljárást lefolytat, és elintézi a határokon átnyúlóan kezelt árura vonatkozó papírmunkát. Hiszen ez sok időt és pénzt vesz igénybe.

EFTCO tartály tisztítás

Kutnoban egy EFTCO hitelesített tartálytisztító állomással rendelkezünk, amely alkalmas az ömlesztett áru-szállító utánfutók és konténerek számítógéppel vezérelt tisztítására. Ez a tisztító állomás külső szállítmányozók rendelkezésére is áll. A szennyeződések elkerülése érdekében rakodás előtt ellenőrizzük valamennyi tartályt. Ez a minőségi és biztonsági protokollunk elválaszthatatlan részét képezi.

Honorata Pędziejewska
Szállítmányozási és Vámhivatal Vezető

A legjobbnak lenni is egyfajta munkamódszer

Fontos célkitűzésünk, hogy ügyfeleink legjobb partnerei legyünk. Elég jól hangzik, nem igaz? Részünkről ez nem egy újkeletű szlogen, hiszen a filozófiánk és mindennapi munkánk szerves részét képezi

Történetem olvasása

„Safety first” szolgáltatás

Mennyire nehéz jelenleg raktározási tevékenységet folytatni? Építeni kell egy nagy csarnokot, felvenni néhány embert, azután már csak kirakodni az árut, tárolni, és ismét berakodni. A Nijhof-Wassinknél ez máshogy működik.

Történetem olvasása

Rugalmasság a vasúton

A lengyelországi Kutnoból kiindulva kollégáimmal együtt rendszeresen ellenőrzöm az ügyfeleink folyékony ömlesztett áruit tartalmazó tartálykonténereinket szállító szerelvényeket.

Történetem olvasása

Maradjunk kapcsolatban

Szeretne értesülni a Nijhof-Wassink fejlesztéseiről? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adjon meg egy érvényes email címet.
Formularza nie można wysłać bez zaakceptowania naszej polityki prywatności.